tag:blogger.com,1999:blog-5805837396667366801.post3743759199831404638..comments2023-09-13T15:39:52.387+02:00Comments on Mano Italija: Crostata - itališkas marmelado pyragasViktorijahttp://www.blogger.com/profile/17177766198769335553noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5805837396667366801.post-33809438387156529822009-09-15T22:30:05.806+02:002009-09-15T22:30:05.806+02:00Smagu,kad išbandei receptą ir pasidalinai patyrimu...Smagu,kad išbandei receptą ir pasidalinai patyrimu!:) Aš kuomet pirmą kartą jį dariau (pagal tą patį receptą) man visai nieko nesigavo ir tik po draugo mamos demonstracijos viskas pavyko puikiai :)Mat visas sudėtingumas pajusti kokia turi būti tešla. Tikrai labai minkšta ir minkant nemiltuotomis rankomis baisiai limpa :) Tad po ranka geriau jų turėti daugiau...na, kiekvienas pabandęs paskui Viktorijahttps://www.blogger.com/profile/17177766198769335553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5805837396667366801.post-75969631438272951712009-09-14T21:35:06.932+02:002009-09-14T21:35:06.932+02:00Šiandien iškepiau. Truputį su nelaimėm - mano form...Šiandien iškepiau. Truputį su nelaimėm - mano forma 31cm skersmens, dabar supratau, kad didelė :) Tešlos pagal tavo receptą neužteko... Ir miltai baigėsi... Tai teko važiuoti miltų pirkti. Tada jau užteko, bet neužteko džemo (kad galima du skirtingus naudoti, tiesiog perskyrus, sugalvojau per vėlai :) ). Pirkti nebenorėjau, tai užtepiau ploną sluoksnį... Truputį sausas dėl to gavosi, bet kitą Evelinanoreply@blogger.com